Képjáték.hu ismertető


Kedves látogató! A Képjáték.hu használata regisztrációhoz kötött, ám a regisztráció ingyenes, és mindössze 1-2 percet vesz igénybe! Ha eddig nem tetted volna, regisztrálj most!

A játékot a bejelentkezés után a „Játék indítása” gombra való kattintással kezdheted. A program új ablakban fog elindulni. Probléma esetén ellenőrizd az alábbiakat:
 

Itt le tudod ellenőrizni, hogy rendelkezel-e JAVA támogatással: Verify Java version

Ha nem, innen letöltheted a plugint.

A játék lényege, hogy a program egymás mellé helyez két, látszólag azonos képet, és neked a rendelkezésre álló idő alatt meg kell találnod az összessen 5 db eltérést. Ezek lehetnek apró különbségek, vagy akár triviális eltérések. Ha észreveszel egy ilyet, kattints az egérrel az adott pontra, bármelyik képen. A játék piros körrel jelzi, ha valóban különbségre bukkantál, illetve hanggal, és időlevonással, ha tévedtél. A hátralevő időt a két kép közötti oszlop mutatja.

Ha megtalálod az összes turpisságot, továbbmehetsz a következő feladványra, és növelheted a pontszámodat. Ha lejár az idő, és nem sikerül mindet észrevenned, vagy 5 alkalommal helytelenül tippelsz, sajnos vége, de ebben az esetben megnézheted, hogy hol voltak a hibák. Elegendő pontszám esetén felkerülhetsz a toplistára.

A játékot bármikor megszakíthatod a „Vége” gombbal. Ebben az esetben is elmentjük az addig elért pontszámodat, és ugyanúgy felkerülsz a toplistára, ha megérdemled. A legjobb eredményedet a „Rekord” gombra kattintva nézheted meg.

A fenti sávban látható reklámok új ablakban, illetve böngészőfülben nyílnak meg. A kattintással támogatsz minket, hogy a játék továbbra is ingyenes maradhasson.

Jó szórakozást kívánunk!

Vissza a főoldalra